Lancering van mijn boeken

RECLAME

En nou voor iets totaal anders. Dit is een slogan uit onze tijd in Amerika. And now for something completely different. Het was een inleiding op de reclames die constant de televisie-uitzendingen onderbraken. Dus niet echt waar je op zit te wachten, maar toch … Deze blog is een soort reclame voor mijn boeken die binnenkort in een aantal boekwinkels liggen en online al te bestellen zijn. [Eratum: Bovenstaande slogan is van Monty Python. Het reclameblok begon met And now for these very important messages.]

EEN GOEDE MOEDER STERFT

Op 26 september 2010 is mijn moeder overleden. Mijn moeder die haar hele leven heeft gepoogd goed te zijn, maar die zo met zichzelf bezig was dat ze niet door had dat ze haar kinderen kwijtraakte. Toch was het een lieve vrouw waar ik op het eind veel van ben gaan houden.

Mijn ouders zijn gescheiden – een vechtscheiding – en daardoor is mijn leven opgedeeld in kampen. Mijn moeder was van het andere kamp. Mijn verhaal is een poging om het verleden vanuit haar gezichtspunt te zien. Het gaat om haar waarheid, die zeker niet de mijne is. En wat er werkelijk gebeurd is? Dat zal ik nooit weten. Ik heb in mijn boek dus een moeder geschapen. Iets wat pas kan, als de werkelijkheid gestorven is. De titel van mijn verhaal is dan ook: Een goede moeder sterft.

VERGEET IK JOU?

Hierdoor is veel in mijn leven aan het schuiven gegaan. Het schrijven heeft me aan het wankelen gebracht en sommigen van jullie hebben me zien vallen en weer opkrabbelen om weer te vallen … Mijn ervaringen heb ik in de vorm van gedichten en belijdenissen gebundeld in Vergeet ik jou? dichten, geloven en ander sentiment.

BOEKLANCERING

Het is nu bijna tien jaar geleden dat mijn moeder stierf. Ik wil mijn boeken op haar sterfdag lanceren met een online boekpresentatie. Daarvoor nodig ik jullie uit, maar …

Voor die tijd vraag ik jullie om hulp. Er zijn mensen die de roman al gelezen hebben en er misschien op bol.com of t.z.t. Amazon commentaar op willen leveren. Zo’n boek zonder een enkele ster ziet er zo kaal uit. Anderen kennen een boekhandelaar die interesse zou kunnen hebben ze te verkopen. Wil je het dan onder haar/zijn aandacht brengen met de sneak preview die al op de homepage van deze site staat?

Maar vooral wil ik jullie vragen om het boek te lezen en als jullie het mooi vinden het door te geven aan anderen. Dat is uiteindelijk de beste reclame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *